Woonmode heeft een rijk en gevarieerd assortiment als het om tapijt gaat
Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk
Een wollen tapijt voelt warm aan, straalt luxe uit en geeft een natuurlijke akoestiek


Voor wol tapijt kan alleen het beste wol worden gebruiktWol tapijt heeft een aantal bijzondere eigenschappen waaronder een vuilwerende werking, van nature verdwijnt vuiligheid uit uw tapijt en loopt u het vuil er als het ware uit.
Zeker wanneer u voor een lichtere tint kiest is het prettig als dat zo blijft. Wol tapijt kan daarnaast eenvoudig op maat worden vervaardigd en is geschikt voor bijna iedere ruimte in uw woning. Voor wol tapijt kan alleen het beste wol worden gebruikt. Op deze manier ontstaat er comfortabel tapijt dat mooi blijft. Alleen het schoonste en puurste wol is goed genoeg voor tapijt.
Wol tapijt

Nederlandse tapijtfabriek Nouwens-Bogaers


De Nederlandse tapijtfabriek Nouwens-Bogaers maakt tapijt met wol van de hoogste kwaliteit dat afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. Het natuurlijke wol kan in bijna iedere kleur worden geverfd en is in een variatie van verschillende structuren te verwerken.


U kunt met dit tapijt oneindig variëren! Nouwens-Bogaers is toonaangevend als het om wol tapijt gaat. Samengevat is wol een zeer natuurlijk materiaal met tal van verschillende voordelen! Ook bij Woonmode erkennen we dit en laten we u graag zien wat er op het gebied van wol tapijt mogelijk is.

Wol tapijt bij Woonmode


Woonmode heeft een rijk en gevarieerd assortiment als het om tapijt gaat. U kunt dan ook uitstekend terecht voor tapijt van verschillende materialen, kleuren en designs.


Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk om de verschillende merken en soorten te bekijken. Zoekt u specifiek wol tapijt? Dan laten wij graag zien in welke kleuren en patronen dit verkrijgbaar is.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken