Zonneschermen in ieder prijsklasse
Zo leveren wij de bekendere A-merken en kunnen we u ook voordelige alternatieven aanbiedenOm schaduw te creëren is het van belang om het juiste type zonnewering te kiezen


Alleen op deze manier kunt u in de felle zon op een beschermde plek zitten of licht uit uw woonkamer weren


Zonnescherm

Doordat er tal van verschillende soorten zonneschermen bestaan zijn er grote kwaliteitsverschillen. Zonweringdoek speelt hierin de belangrijkste rol.
Door een donkere kleur te kiezen wordt er bijvoorbeeld veel minder licht doorgelaten dan wanneer er voor een lichte kleur gekozen wordt.
Zonnescherm

Zonnescherm voor uw balkon


Wilt u een zonnescherm voor uw balkon? Dan is een zonnescherm zowel geschikt voor het tegenhouden van de zon als voor het op temperatuur houden van uw balkon. ’s Avonds houdt een zonnescherm de kou tegen en kunt u daardoor langer buiten zijn.


Met de juiste systemen is in principe alles mogelijk! Voor screens wordt vaak polyester of glasvezel gebruikt, om het materiaal zit een speciale coating om het geheel waterbestendig te maken.

Zonnescherm en montage


Heeft u een zonnescherm gevonden dat bij uw tuin en woning past? Dan is het tijd voor de montage. Bij de montage is het van belang dat dit goed gebeurt. Zo dient u uw zonnescherm stevig aan te brengen en is ook de juiste afwerking van belang.


Vervolgens kan een specialist uw zonnescherm afstellen. Is dit alles op professionele wijze gedaan? Dan kan een zonnescherm eenvoudig worden geopend en gesloten.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken