U bent op zoek naar fraaie en functionele zonnewering?
De laatste tien jaar zijn er veel nieuwe vormen van zonnewering op de markt gekomen
Voor de binnenkant van het raam kunt u tegenwoordig kiezen uit een keur aan jaloezieën, vouwgordijnen, shutters, plissés, duettes etc


Ook voor de zonnewering aan de buitenkant van uw huis zijn de opties legioDe keuze voor de ideale zonnewering hangt van meerdere factoren af. Aan welke kant van het huis dient de zon geweerd te worden? In hoeverre wilt u met het licht kunnen ‘spelen’? Uiteraard: wat vindt u mooi?
Woonmode in Rijswijk is gespecialiseerd in zonnewering. Wij helpen u met vakkundig advies. U vindt nergens meer soorten zonnewering onder één dak.
Zonnewering

Gratis meten en plaatsen


De zonnewering van Woonmode wordt altijd op maat gemaakt. Momenteel loopt er bij Woonmode een actie waarbij we gratis komen meten en plaatsen.


Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel, inclusief speciale Luxaflexshop, voor een demonstratie van de vele mogelijkheden.

Over Woonmode


Woonmode in Rijswijk is de grootste specialist in complete woninginrichting van de regio Den Haag. In onze Woonmode Megastore vindt u op 1200 m2 de nieuwste trends en collecties op het gebied van woninginrichting.


U krijgt van ons de persoonlijke service die u mag verwachten van een familiebedrijf. Woonmode, al 25 jaar uw bezoek zeker waard!

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken