U vindt in onze woonwinkel allerlei soorten zonwering en ruim 2.000 verschillende gordijnstoffen
Woonmode is gevestigd in de regio Den Haag, om precies te zijn in Rijswijk
Woonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in zonwering


Wij laten u graag zien welke mogelijkheden er zijnHet kiezen van de juiste zonwering voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of op het werk is een opgave die met de grootste zorg moet worden aangepakt.
Als zonwering er eenmaal hangt zal deze namelijk jarenlang dienst doen. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Onze deskundige adviseurs helpen u hier graag bij. Zij voelen uw stijl aan en weten precies waar op gelet moet worden.
Zonwering Den Haag

Zonwering kiezen


Het kiezen van de juiste zonwering is een belangrijke opgave die u graag met zorg aanpakt. Wanneer u voor professioneel maatwerk kiest weet u zeker dat u de komende jaren tevreden kunt zijn.


U kunt de mogelijkheden in onze woonwinkel bekijken op stalen en showbanen. Zo ervaart u direct hoe een bepaalde stof aanvoelt en ziet u hoe een bepaalde stof binnen uw interieur past. In ons assortiment vindt u populaire merken als Eijffinger, Artelux, Toppoint en De Ploeg.

Zonwering in de regio Den Haag


Komt u uit de regio Den Haag of omgeving? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje in onze showroom te nemen. U kunt daar met eigen ogen zien welke soorten, stijlen, uitvoeringen en mogelijkheden er wat betreft zonwering zijn.


In onze showroom kunt u zich gemakkelijk een beeld vormen en krijgt u een idee hoe uw zonwering er in het echt uit zal zien. Al onze zonwering wordt door ons eigen deskundige team op maat gemaakt en desgewenst bij u thuis opgehangen.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken