Op zoek naar binnenzonwering voor uw woning of kantoor?
In onze woonwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag vindt u een zeer brede collectie
Woonmode is al 25 jaar dé specialist in zonwering van de regio Den Haag voor particulieren en bedrijven


Onze collectie bestaat onder andere uit horizontale jaloezien, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisses, duettes, silhouettes, shutters, multishades, horren en screensOnze collectie bestaat onder andere uit horizontale jaloezien, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisses, duettes, silhouettes, shutters, multishades, horren en screens.
In onze woonwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag vindt u een zeer brede collectie aan alle mogelijke zonweringproducten.
Zonwering Den Haag

De grootste zonwering showroom van de regio Den Haag


Bezoek onze woonwinkel in Rijswijk, op nog geen 10 minuten rijden van Den Haag centrum. Hier presenteren wij de nieuwste Luxaflex Inspiration Shop. Ook vindt u bij Woonmode de eerste Verosol Studio van Nederland!


Alle mogelijke producten op het gebied van zonwering kunt u uitgebreid zien en proberen in onze woonwinkel.

Uniek in Nederland


Onze vriendelijke en deskundige adviseurs helpen u graag met het geven van een goed kleur- en technisch advies. Zo kunnen wij u in door middel van licht- en warmtemetingen en ons 'energie-besparings-systeem' exact aangeven hoeveel graden een bepaald product aan warmtebesparing geeft. Dit systeem in uniek in Nederland!


Ook voor advies aan huis is Woonmode u graag van dienst. Onze specialist meet de maten nauwkeurig bij u op, en kan u advies geven over welke producten voor uw woonsituatie het meest geschikt zijn.

Ruime keuze in alle prijsklassen


Bij Woonmode in Rijswijk, dichbij Den Haag, vindt de grootste keuze van de regio op het gebied van zonwering. Wij zijn dealer van alle a-merken, maar kunnen u ook van dienst zijn voor voordelige producten. Met onze Home Collectie zelfs voordeliger dan de bouwmarkt!


Brengt u daarom een bezoek aan de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken