Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam
Bekijk het assortiment in onze onze woonwinkel


PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland


Ambiant maakt PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor iedereen
Over een Ambiant PVC lopen is een feest. Je voetstappen worden geabsorbeerd waardoor bijvoorbeeld het klakken van schoenen tot het verleden behoort.
Ambiant PVC vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik. Voor jonge gezinnen bijvoorbeeld, waar speelgoed het vloerbeeld bepaalt. Heeft u een glas drinken laten vallen en is het een chaos rond de eettafel na etenstijd? Dan reinig je de vloer simpel en snel!
Ambiant

Ambiant PVC vloerencollectie


In de Ambiant PVC vloerencollectie heeft u volop keuze. Of het nu om een plank of tegel gaat, een smal of breed patroon, met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur of een beperkt of juist ruim budget. Wij stellen onze collectie zo samen dat iedereen kan slagen binnen zijn of haar eigen budget en wensen.


Bekijk bij Woonmode de gehele PVC vloerencollectie van Ambiant.

Uw gezondheid, onze prioriteit


Ambiant hecht zeer veel waarde aan uw gezondheid en het milieu. Daarom is Ambiant PVC geheel ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Zo bent u er zeker van dat er geen vervuilende grondstoffen in de vloer zitten.


Om het PVC toch soepel te maken, gebruikt Ambiant biologische weekmakers. Deze ‘goede’ weekmakers zijn geheel afbreekbaar en onschadelijk voor uw gezondheid en het milieu.

Alle vloeren van Ambiant


Diverse collecties


Productcategorieën

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken