Vinylvloeren in alle soorten, kleuren en prijsklassen
Vakkundig gelegd door onze vloerenleggersDuurzaam, mooi en onderhoudsvriendelijk... Dát zijn onze vinylvloeren


In fraaie hout-, steen-, betonlook en gave trendy kleurenMet name door de opkomst van PVC vloeren zijn ook de innovaties bij vinylvloeren de laatste jaren enorm geweest. Dit heeft geresulteerd dat vinyl er tegenwoordig heel natuurlijk uitziet met mooie hout- en steenprints die niet van 'echt' te onderscheiden zijn.
Ook is de toplaag mooier en veel sterker geworden, waarmee veel kwaliteiten die bij Woonmode verkrijgbaar zijn, niet onderdoen voor hoogwaardige PVC vloeren of goede laminaatvloeren.
Vinyl

Vinyl vloeren


Van oa. Novilon, Inter Floor, Berry Alloc, Tarkett en AmbiantProductcategorieën

Het plaatsen van een vinylvloer is echt vakwerk. Woonmode werkt daarom enkel met eigen vakmensen die al vele jaren ervaring hebben in het leggen van deze vloeren.


Breng een bezoek aan onze grote woonwinkel in Rijswijk, waar onze binnenhuisadviseurs u graag alles vertellen over vinyl vloeren. Ook vindt u de collecties op grote stalen en showvloeren gepresenteerd, zodat u een weloverwogen keuze kan maken.


Woonmode staat al sinds 1985 voor kwaliteit, vakwerk en scherpe prijzen, en is ook u graag van dienst. We verwelkomen u dan ook graag in onze recent verbouwde woonwinkel in Rijswijk!
Vinyl

Dealer van alle toonaangevende fabrikanten


Woonmode is al vele jaren één van Nederlands grootste specialisten in vinyl vloeren voor woningen en projecten. Wij werken met erkende fabrikanten en merken, zoals Novilon, Tarkett, Ambiant, Interfloor en Riviera.


Vinyl vloeren kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Veelal kan de vloer 'los' worden gelegd, waarbij wij de randen goed vastzetten met speciaal fixeertape. Heeft u vloerverwarming of rijdt u met een bureaustoel/ rolstoel in de kamer? Dan moet de vloer volledig verlijmd worden.

Vinylvloeren van Woonmode


Doordat er wat betreft vinylvloeren van alles mogelijk is kunt u de verschillende varianten het best van dichtbij komen bekijken.


Wanneer u zich deskundig laat adviseren weet u zeker dat u de juiste vloer kiest en niets over het hoofd ziet. Onze adviseurs zijn op de hoogte van het assortiment van verschillende merken en kunnen u naast het assortiment van populaire A-merken ook scherp geprijsde alternatieven tonen.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken