Zoekt u tapijt of tapijttegels van Desso?
Dan bent u op deze pagina op de juiste plaats


Desso is een creatief en innovatief bedrijf dat begrijpt hoe kwalitatief tapijt gemaakt wordt


Desso is tevens de leverancier van de populaire merken Bonaparte en ParadeDesso is geïnspireerd door de laatste trends vanuit architectuur en design in het algemeen. De structuren, materialen en kleuren die op dit moment populair zijn vindt u terug bij Desso.
Bonaparte is een merk dat meer uitdagende producten levert. De stijlen lopen uiteen van hip en trendy tot meer romantische stijlen. Bij Parade vindt u luxe producten die zijn afgestemd op onze behoefte aan warmte en comfort.
Desso

Desso


Tapijttegels, tapijt en meer


Productcategorieën

Tapijt van Desso


Bij Desso weet men dat de meeste mensen meer dan 90% van hun tijd binnen besteden. Zij vinden het dan ook van groot belang om een gezond binnenklimaat te scheppen, dit doen zij door tapijt te maken waarmee dit mogelijk is.


Desso staat daarnaast voor een wereld waarin het hergebruiken en recyclen van materiaal belangrijk is. Desso heeft hier speciale milieunormen voor opgesteld. Tapijt van Desso vindt u in allerlei soorten materialen, kleuren en patronen. U kunt de verschillende voorbeelden in onze woonwinkel bekijken.

Desso bij Woonmode


Woonmode is al meer dan 30 jaar de grootste tapijtspecialist in de Randstad. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten tapijt en mogelijkheden op het gebied van stoffering


Woonmode werkt met specialisten in ieder vakgebied. Wanneer u een geschikt tapijt zoekt kunt u dan ook vertrouwen op de ervaring en passie van onze medewerkers. Naast Desso kunnen wij u ook vertellen over andere populaire merken en de verschillen in kwaliteit.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken