Wij zijn erkend dealer van alle populaire merken
Bij Woonmode bieden we het hoogste comfort en de beste beddenBij Woonmode vindt u onze vernieuwde beddenafdeling


Ontdek wat er op het gebied van slaapsystemen allemaal mogelijk isGebruiksvriendelijk en comfortabel, perfect toegespitst op een comfortabele oude dag. Wij informeren u vrijblijvend op het gebied van de laatste ontwikkelingen en laten u zien welk materiaal het best bij u past.
Woonmode is erkend dealer van de populaire A-merken waar u waarschijnlijk al mee bekend bent. In onze woonwinkel kunnen wij u van vrijblijvend advies voorzien. Alles om uw nachtrust en comfort te verbeteren.
Zorgbedden

At Home


‘At Home’ bedden combineren design met gebruiksvriendelijkheid en geven uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling.


Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de hoog-laagsystemen kunnen worden op- en uitgebouwd tot complete tweepersoons slaapkamers.

Waarom schaft u een slaapsysteem via Woonmode aan?


Woonmode is gespecialiseerd in alles dat met woninginrichting en slaapsystemen te maken heeft. Bij Woonmode profiteert u van de volgende voordelen:


• Woonmode is CBW erkend
• Erkend dealer van populaire A-merken
• Ruime collectie in iedere prijsklasse
• Uitgebreide showroom met slaapoplossingen

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken