Zorgbedden - Bij Woonmode bieden we het hoogste comfort en de beste bedden

Wij zijn erkend dealer van alle populaire merken
Bij Woonmode bieden we het hoogste comfort en de beste beddenBij Woonmode vindt u onze vernieuwde beddenafdeling


Ontdek wat er op het gebied van slaapsystemen allemaal mogelijk isGebruiksvriendelijk en comfortabel, perfect toegespitst op een comfortabele oude dag. Wij informeren u vrijblijvend op het gebied van de laatste ontwikkelingen en laten u zien welk materiaal het best bij u past.
Woonmode is erkend dealer van de populaire A-merken waar u waarschijnlijk al mee bekend bent. In onze woonwinkel kunnen wij u van vrijblijvend advies voorzien. Alles om uw nachtrust en comfort te verbeteren.
Zorgbedden

At Home


‘At Home’ bedden combineren design met gebruiksvriendelijkheid en geven uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling.


Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de hoog-laagsystemen kunnen worden op- en uitgebouwd tot complete tweepersoons slaapkamers.

Waarom schaft u een slaapsysteem via Woonmode aan?


Woonmode is gespecialiseerd in alles dat met woninginrichting en slaapsystemen te maken heeft. Bij Woonmode profiteert u van de volgende voordelen:


• Woonmode is CBW erkend
• Erkend dealer van populaire A-merken
• Ruime collectie in iedere prijsklasse
• Uitgebreide showroom met slaapoplossingen

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
ACTIES

Inloggen

Wachtwoord vergeten?