De juiste combinatie van kleuren, producten en materialen geven een interieur stijl en sfeer
Onze specialisten helpen u graag om van uw huis een sfeervol thuis te maken


In de grote woonwinkel van Woonmode inspireren wij u graag. Op deze pagina vindt u alvast een voorproefje😊


Klik op onderstaande merken voor gave Mood Board foto’s


Laatste woonblogs


Lees over de laatste trends, inspiratie en slimme tips
29 november 2020

3 favoriete wintervloeren uitgelicht

Misschien is het wel het meest vergeten ‘gebruiksvoorwerp’ in jouw huis, in ieder huis en in ieder gebouw eigenlijk. Maar waar heb ik het dan over? […]
27 november 2020

Je trap omtoveren tot een pronkstuk!

Misschien is het wel het meest vergeten ‘gebruiksvoorwerp’ in jouw huis, in ieder huis en in ieder gebouw eigenlijk. Maar waar heb ik het dan over? […]

Met inspiratie van LuxaflexMet inspiratie van COREtecMet inspiratie van TarkettMet inspiratie van ToppointMet inspiratie van VerosolMet inspiratie van InterfloorMet inspiratie van AmbiantMet inspiratie van EijffingerMet inspiratie van De PloegMet inspiratie van DessoMet inspratie van Eastborn


Bruin


Bruin is een aardse kleur die zeer veel prachtige nuances kent. Bruin is warm en geeft een kamer een stijlvolle warme en gezellige uitstraling.

Rood


Rood is een krachtige, vrolijke kleur die energie geeft. Rood geeft een vertrek een warme en intieme uitstraling.

Oranje


Oranje is warm en stimulerend. In een ruimte brengt oranje een mooie warme gloed en prettige sfeer.

Geel


Geel is de kleur van de zon, verwarmend, stimulerend, vriendelijk en sprankelend. Met geel haal je vrolijkheid en een positieve sfeer in huis. Verschillende geeltinten zijn heel goed met elkaar te combineren.

Groen


Groen is de kleur die in de natuur het meest voorkomt. Een levendige kleur die ontspannend werkt, frisheid en nieuwe energie geeft.

Blauw


Blauw is de kleur van de lucht en de zee. Een kleur die rust brengt en een vertrek een frisse uitstraling geeft. Blauw past bijna overal bij, is helaas wel de koudste kleur die er is.

Paars


Paars is de kleur van de emotie. In een vertrek toegepast werkt het kalmerend en stimulerend.

Wit


Wit is de kleur van luxe en eenvoud. Wit is tijdloos en geeft licht, koelte en ruimte in een vertrek. Wittinten vormen een prachtige basis van de inrichting van een interieur.

Grijs


Grijs roept op zich geen emoties op maar kan goed met andere kleuren gecombineerd worden.

Zwart


Zwart absorbeert licht en kan daardoor somber werken. Geraffineerd toegepast geeft ze een ruimte een chique karakter. Zwart zorgt er ook voor dat een ruimte kleiner lijkt.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken