Mooi, robuust en sterk, dat zijn onze comfortbedden
Wij zijn erkend dealer van alle populaire merkenBij Woonmode vindt u onze vernieuwde beddenafdeling


Ontdek wat er op het gebied van slaapsystemen allemaal mogelijk isDe originals van Vroomshoop bestaan uit verschillende modellen.
De ledikanten zijn in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in éénpersoons en tweepersoons uitvoering. Deze bedden zijn beschikbaar met of zonder wielen. Tevens is het tweepersoonsbed deelbaar.
Senioren-ledikanten

Boxsprings, ledikanten en matrassen


Op de vernieuwde beddenafdeling van Woonmode vindt u een uitgebreide collectie aan boxsprings, seniorledikanten en matrassen van vooraanstaande fabrikanten.


Om aan uw specifieke wensen te voldoen adviseren wij u graag persoonlijk. Op deze manier kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen en u precies laten zien wat de verschillende merken u bieden. Wij zijn erkend dealer van merken als Eastborn, Vroomshoop, Avek en Polypreen.

Waarom schaft u een slaapsysteem via Woonmode aan?


Woonmode is gespecialiseerd in alles dat met woninginrichting en slaapsystemen te maken heeft. Bij Woonmode profiteert u van de volgende voordelen:


• Woonmode is CBW erkend
• Erkend dealer van populaire A-merken
• Ruime collectie in iedere prijsklasse
• Uitgebreide showroom met slaapoplossingen

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken