Woonmode is erkend dealer van Somfy
Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het beschikbare assortiment


Somfy is een merk dat breed gespecialiseerd is in elektrische bediening


Voor uw zonnescherm en binnenzonwering


Somfy

Somfy is de laatste jaren uitgegroeid tot een absoluut specialist en biedt u het grootste gemak voor alles dat met het besturen van screens, rolluiken en andere vormen van zonwering te maken heeft.
Wij zijn vooral gericht op zonneschermen en binnenzonwering, maar laten u ook graag zien welke mogelijkheden Somfy nog meer biedt.
Somfy

Het gemak van Somfy


Somfy maakt het mogelijk om uw zonnescherm met één druk op de knop te besturen. Door de geïntegreerde motor kunt u dit met de juiste hoeveelheid kracht doen.


Bent u op zoek naar binnenzonwering? Somfy kan onder andere samenwerken met de systemen van Luxaflex en andere populaire merken.

Somfy in onze showroom


In onze showroom kunt u de systemen stuk voor stuk bekijken en kunt u kennismaken met onze adviseurs. Zij zijn geïnteresseerd in uw persoonlijke situatie en helpen u op basis daarvan het juiste zonnescherm of binnenzonwering te kiezen.


Via Wi-Fi-verbinding in onze showroom kunnen wij door middel van een smartphone of tablet alle mogelijke elektrische binnenzonwering en buitenzonwering en zelfs gordijnrailsen, verlichting of uw alarmsysteem bedienen vanuit de Somfy app.

Laat je inspireren door mooie toepassingenWoonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken