Eijffinger - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Woonmode en EijffingerWoonmode is hoofddealer van Eijffinger en kan daardoor een breed pallet aan mogelijkheden laten zien.
Onze medewerkers laten graag zien welke sfeervolle combinaties er mogelijk zijn. Bij Woonmode bent u verzekerd van de volgende garanties:
Deskundig advies
Ons personeel voelt zich verweven met Eijffinger en weet dan ook precies welke materialen en designs er gebruikt worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij direct laten zien wat er mogelijk is.
Vindt u het lastig om een passend design te vinden? Dan kunnen wij u op hoogte brengen van de laatste woontrends en samen inspiratie opdoen.
Gratis meting bij u thuis
Wanneer wij uw gordijnen op maat gaan maken is het belangrijk om eerst te meten.
Wij verrichten deze meting volledig gratis en brengen de Eijffinger gordijnen vervolgens bij u aan.
Eijffinger is scherp geprijsd
Zowel het behang als de gordijnen van Eijffinger zijn scherp geprijsd. Eijffinger blinkt uit door duurzaam en tegelijk scherp in prijs te zijn.
In onze showroom kunnen wij u precies laten zien wat de producten van Eijffinger kosten en waarom het materiaal kwalitatief zo aantrekkelijk is.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken