Eijffinger is toonaangevend als het om gordijnen en behang gaat
Het merk komt oorspronkelijk uit Nederland


Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van interieurstoffen en behang


Eijffinger ontwerpt haar eigen producten en komt op creatieve ideeën die trendsettend zijnDe ontwerpen zijn zeer divers en ontworpen voor verschillende stijlen. Eijffinger is een onderscheidend merk, de unieke ontwerpen kunt u direct van de rest onderscheiden.
Eijffinger begrijpt dat ons interieur een belangrijke rol speelt wanneer we ons thuis willen voelen. Eijffinger is al meer dan 135 jaar actief en weet keer op keer weer designs neer te zetten waartoe men zich aangetrokken voelt.
Eijffinger

Maatwerk Eijffinger gordijnen


Alleen wanneer gordijnen op maat worden gemaakt weet u zeker dat het past.


Om maatwerk te verzekeren heeft Woonmode een eigen atelier ingericht om dit mogelijk te maken. Zo kunnen alle soorten Eijffinger gordijnen op maat worden gemaakt.

Eijffinger behang door Woonmode


Heeft u een design gevonden dat bij u past? Dan is het tijd om te behangen. U kunt dit zelf doen of door Woonmode laten realiseren.


Wij zijn ervaren met het professioneel aanbrengen van behang en weten exact hoe dit netjes wordt afgewerkt. Uiteraard kunt u er op basis van uw budget ook voor kiezen om uw Eijffinger behang zelf aan te brengen.

Eijffinger


Behang


Productcategorieën

    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken