Welkom in de wereld van COREtec vloeren
’s werelds beste klik-PVC vloer


100% waterdicht | Duurzame klik-verbinding | Sterke toplaag | Super stabiel door composiet kern


Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vloer voor u!


COREtec PVC vloeren


COREtec is ’s werelds beste fabrikant op het gebied van klik-PVC vloeren door de unieke ‘3-laags-opbouw’ van de PVC vloer. Coretec combineert het beste van verschillende vloeren door een zeer sterke PVC toplaag, een stabiele kern van composiet en een kurk-onderlaag.
De duurzame PVC-toplaag biedt het gemak van een hoogwaardige PVC vloer, oftewel zeer sterk en slijtvast, 100% waterbestendig én heel onderhoudsvriendelijk.


De unieke kern van COREtec bestaan uit een mix tussen composiet en bamboe. Hierdoor zet de vloer (vrijwel) niet uit en is deze superstabiel. Dit is een heel groot voordeel ten opzichte van andere klik-PVC fabrikanten. Een COREtec vloer kunnen wij bijvoorbeeld tot wel 400m2 doorleggen zónder dilatatie.
De kurk onderlaag zorgt ervoor dat een COREtec vloer direct op vrijwel iedere ondervloer direct geplaatst kan worden. Oftewel: zonder te egaliseren en zonder ondervloer. Bovendien heeft COREtec ook nog eens een 10db geluidsreductie voor appartementen!

COREtec & Woonmode: een ijzersterke combinatie


COREtec is een grote PVC vloeren fabrikant uit de Verenigde Staten. Toen zij als marktleider in de klik-PVC markt naar Europa kwamen hebben wij de collectie gelijk opgenomen. Wij kenden het product van de internationale vakbeurzen en waren na onderzoek overtuigd van hun unieke product en kwaliteit. Na 3 jaar hebben wij inmiddels meer dan 1000 COREtec vloeren geplaatst en zijn wij met ons vakwerk door COREtec uitgeroepen tot ‘BESTE CORETEC SPECIALIST VAN NEDERLAND’. Onze vakmensen kunnen u tevens van dienst zijn voor de afwerking van de wanden d.m.v. plinten, het verwijderen van uw oude/ bestaande vloer en het maken van de mooiste trappen met (o.a.) COREtec.


Wij onderscheiden ons met deskundig advies, uitstekende service én vakwerk. Samen met de kwaliteit van COREtec PVC vloeren is dit een ijzersterke combinatie. Benieuwd naar de collectie en onze mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze grote COREtec Studio in Rijswijk. Je bezoek zéker waard!
Waar laminaat door handige klussers goed zelf te plaatsen is, wordt geadviseerd op de COREtec PVC vloeren door de vakman te laten plaatsen. Woonmode is u dan ook graag van dienst voor de levering en professionele plaatsing van COREtec PVC vloeren.

De complete collectie


COREtec biedt een heel mooie collectie klik-PVC vloeren in meer dan 100 dessins. Van vele houtsoorten in rechte planken en visgraat tot mooie grote tegels en bijzondere ‘specials’. Oftewel; een collectie waar je altijd in zult slagen.


In de COREtec Studio van Woonmode vind je de complete collectie, zoals de COREtec Essentials collectie, de COREtec Naturals collectie, de Authentics, Pro Plus en de nieuwste collectie: de COREtec CERATOUCH.
Op onze website tonen wij een deel van de collectie, zodat je een indruk krijgt wat COREtec te bieden heeft. Maar, we adviseren je zeker om de vloeren in de showroom te komen bewonderen. Pas dan zie je de echte kleuren, de matte toplaag en fraaie structuur. Dit is helaas niet op een foto te zien. Je bent van harte welkom voor een ‘spontaan’ bezoek aan onze woonwinkel, maar wil je advies van één van onze COREtec-specialisten, dan adviseren wij je om een afspraak te maken via ons contactformulier.

NIEUW: COREtec traprenovatie


Sinds kort heeft COREtec een prachtig aanbod in duurzame traprenovaties. Momenteel leverbaar in ’s werelds beste kleuren, zoals de COREtec Forest, Meadow en andere succesvolle kleuren. Het installeren van een COREtec vloer is vakwerk. Het maken van een mooie COREtec trap is dit helemaal.


Bij Woonmode ben je verzekerd van vakwerk! Onze eigen ervaren vakmensen staan garant voor een professionele plaatsing van de traprenovatie, zodat je verzekerd bent van jarenlang woonplezier van je mooie trap. Dat is ons vakwerk zelfs voor COREtec niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat Woonmode recent is uitgeroepen tot ‘Beste COREtec Specialist van Nederland’. Een prijs en blijk van waardering waar we trots op zijn!

Afspraak maken voor vrijblijvend adviesgesprek?


Wil je een afspraak maken voor deskundig advies door één van onze COREtec specialisten? Vul dan onderstaand formulier in. Ook wanneer je wilt dat we eerst bij je thuis of op kantoor langskomen is dit mogelijk.


  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail  Let op onze openingstijden!

  Ontdek onze woonwinkel  Alle vloeren van COREtec


  Diverse collecties


  Productcategorieën

  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken