Topkwaliteit van eigen bodem
Woonmode in Rijswijk is hoofddealer van EastbornHet toonaangevende Eastborn produceert al meer dan 50 jaar hoogwaardige slaapsystemen


Een bed van Eastborn staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheidIn haar hypermoderne fabriek test het Nederlandse topmerk voortdurend op duurzaamheid en ligcomfort.
Uiteraard worden alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt.
Eastborn

Advies


Woonmode in Rijswijk is hoofddealer van Eastborn. Wij voeren het volledige assortiment boxsprings en matrassen en bieden hierbij een laagste prijsgarantie.


Onze medewerkers zijn speciaal getraind door Eastborn en kennen alle ins en outs van de bedden en matrassen. Het kiezen van een bed is maatwerk. Woonmode biedt de kennis en service om u met deze keuze te helpen.

Variaties en mogelijkheden


De details van uw Eastborn bed stelt u zelf samen. Denk hierbij aan de stoffen, het soort hoofd- en voetborden en opties als elektrische verstelbaarheid.


Woonmode in Rijwijk heeft alles voor de totale inrichting van uw slaapkamer: een zeer groot assortiment dekbedden, overtrekken, hoofdkussens etc. U krijgt van ons de persoonlijke service die u van een familiebedrijf mag verwachten.

Laat je inspireren door mooie toepassingenWoonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken