Welkom in de wereld van QUICK-STEP vloeren
’s Werelds beste en mooiste laminaat- en PVC-vloeren


Duurzame en natuurlijke kwaliteitsvloeren van ’s werelds beste vloerenfabrikant


Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vloer voor u!


Quick-Step laminaat


Quick-Step is ’s werelds beste merk op het gebied van laminaatvloeren en heeft het maken van laminaat tot in de puntjes geperfectioneerd. De Uniclic klikverbinding is wereldwijd beroemd op de hoogwaardige kwaliteit die garant staat voor jarenlang woonplezier van uw vloer.


Ook de unieke Scratchguard toplaag die tot 8x sterker en veel beter bestand tegen kleine krasjes dan laminaatvloeren van andere merken. Nieuw is de Hydraseal v-groef die de laminaatvloeren 100% waterdicht maken!
De laminaatcollectie van Quick-Step bestaat uit meer dan 100 verschillende dessins en kleuren. Bij Woonmode koopt u al een Quick-Step vloer vanaf € 16,95 pm2.

Quick-Step PVC vloeren


Met de opkomst van PVC vloeren heeft Quick-Step enkele jaren geleden een zeer mooie en complete collectie PVC vloeren op de markt gebracht. Deze vloeren voldoen niet alleen aan de hoogste eisen in kwalitatieve zin, maar zijn ook nog eens heel mooi voor het oog!


PVC vloeren van Quick-Step bestaan uit vijf verschillende lagen. De vloeren zijn daardoor waterbestendig, dempend en voelen comfortabel aan. Uiteraard zijn de Quick-Step PVC vloeren ook ideaal voor vloerverwarming.
Quick-Step PVC vloeren zijn verkrijgbaar in 2 varianten: glue (verlijmd) en klik. Laat u adviseren door onze specialisten over wat voor type vloer voor uw situatie het beste is.

Quick-Step


Diverse collecties


Productcategorieën

Bestel vertrouwd bij de erkende dealer


Door bij Woonmode uw Quick Step vloer te kopen, heeft u de garantie op jarenlang woonplezier van uw vloer. Zo bieden wij u de volledige fabrieksgarantie en heeft u een fysiek adres in de regio waar u terecht kunt voor advies, vragen en service.


Daarbij biedt Woonmode u de laagste prijsgarantie op de complete collectie van Quick Step laminaat! Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs voor uw Quick Step laminaat of pvc vloer!

Quick-Step en Woonmode


Woonmode is erkend dealer van Quick-Step en andere populaire merken. Wij brengen u daardoor graag op hoogte van allerlei soorten vloeren, betaalbare alternatieven en ervaringen van klanten met specifieke producten.


Woonmode heeft al meer dan 30 jaar ervaring met kwaliteitsvloeren. Wij kunnen u vanuit deze ervaring deskundig adviseren. Altijd door naar uw behoeftes te luisteren of door bij u langs te komen. Na uw aanvraag doen wij vrijblijvende suggesties en kunnen wij uw vloer indien gewenst installeren.

Quick-Step heeft het maken van laminaat en PVC tot in de puntjes geperfectioneerd


Onze vloerenleggers en parketteurs zijn erkend door Quick-Step


Quick-Step

Quick-Step is één van de grootste fabrikanten op het gebied van laminaat en PVC vloeren. Groot geworden door de unieke en wereldberoemde Uniclic-verbinding die Quick-Step heeft uitgevonden en 20 jaar geleden de laminaatmarkt compleet heeft veranderd.
Inmiddels is Quick-Step uitgegroeid tot één van de toonaangevende fabrikanten in vloeren en staat wij bekend om hun mooie en goede vloeren. Onze vloerenleggers en parketteurs zijn erkend door Quick-Step als 'Quick-Step Master Installer'. Dit garandeert u het beste vakwerk en de meest uitgebreide garanties op uw vloer.
Quick-Step

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken