Woonmode is erkend dealer van Luxaflex
Wij nodigen u dan ook van harte uit om de systemen van dichtbij te komen bekijkenWoonmode is erkend dealer van Luxaflex


Grootste LUXAFLEX GALLERY SHOP van Nederland

Zonwering is een niet te onderschatten sfeermaker en Luxaflex heeft dat goed begrepen.


Het assortiment aan zonwering en raamdecoratie van Luxaflex is buitengewoon innovatief te noemen.


Sinds 1985 gespecialiseerd in woninginrichting
Scherpe prijzen en uitstekende garanties
Erkend dealer van alle populaire merken
Deskundig advies van echte vakmensen
CBW erkend
Luxaflex

Luxaflex Powerview


Zonwering is een niet te onderschatten sfeermaker en Luxaflex heeft dat goed begrepen. Het assortiment aan zonwering en raamdecoratie van Luxaflex is buitengewoon innovatief te noemen.


Luxaflex heeft aan haar assortiment een prachtig product toegevoegd in de vorm van de Luxaflex Powerview. Zo raken er geen touwtjes meer in de war en is zonwering eenvoudiger naar boven of beneden te doen. Bij de Luxaflex Powerview gaat de bediening volautomatisch.

Centraal te bedienen


Luxaflex Powerview is niet zomaar een elektrisch bedienbaar paneel, de Luxaflex Powerview is een netwerk waarin alle Luxaflex raamdecoraties staan aangesloten.


Zo kunt u uw raamdecoratie vanaf allerlei verschillende locaties bedienen. In de keuken, slaapkamer, badkamer, hal, woonkamer en andere ruimtes. Met de Luxaflex kunt u uw zonwering met één druk op de knop laten zakken of onafhankelijk bedienen.

Laat je inspireren door mooie toepassingen


Luxaflex Powerview maakt het leven gemakkelijker


De Luxaflex Powerview is ook als app op uw tablet of smartphone te downloaden. Zodra u een Wi-Fi-verbinding heeft kunt u uw app via de Luxaflex Powerview bedienen.


Drukt u liever niet op knopjes en wilt u uw zonwering zelf laten denken? Ook dat is mogelijk. Door een serie aan vooraf ingestelde programma’s kan uw zonwering volautomatisch openen en sluiten, op vooraf bepaalde momenten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw gordijnen en zonwering gesloten te houden op de zondagen waarop u uitslaapt. Bent u even niet thuis en wilt u uw zonwering toch laten zakken? Dan kunt u dit via de app doen.

Slim systeem


Het intelligente systeem kan ook ingesteld worden op wektijd. Zo kunt u uw zonwering omhoog laten gaan op het moment dat de zon opkomt. Het systeem zal elke dag met de zon meegaan en uw zonwering kunnen sluiten als er licht in de slaapkamer komt.


De Luxaflex Powerview werkt met een centrale hub, deze wordt aangesloten op de router van uw internetverbinding. Daarna kunt u de app direct gebruiken voor het bedienen van uw zonwering. Door middel van de Luxaflex Powerview wordt het bedienen van uw systemen een stuk eenvoudiger!

Bij Woonmode vind je een uitgebreid assortiment van Luxaflex


Duette Shades, houten jaloezieën, jaloezieën en horren

Luxaflex PowerView


Ontdek het gemak


Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken