Desso - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Desso bij WoonmodeWoonmode is al meer dan 30 jaar de grootste tapijtspecialist in de Randstad. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten tapijt en mogelijkheden op het gebied van stoffering.
Breng een bezoek aan onze showroom in Rijswijk en ontdek de mogelijkheden. Bij Woonmode kunt u rekenen op de volgende garanties:
Deskundig advies
Woonmode werkt met specialisten in ieder vakgebied. Wanneer u geschikt tapijt zoekt kunt u dan ook vertrouwen op de ervaring en passie van onze medewerkers.
Naast Desso kunnen wij u ook vertellen over andere populaire merken en de verschillen in kwaliteit.
Gratis stofferen
Woonmode werkt met eigen stoffeerders en kan iedere trap of kamer stofferen. Met onze stoffeerders bent u verzekerd van echt vakwerk!
Wij rekenen exact uit hoeveel tapijt er nodig is en gaan na onze calculatie en uw akkoord zo snel mogelijk van start. Tegen een speciaal service-tarief is ook het verwijderen van tapijt en het verplaatsen van meubels mogelijk.
Tapijt in iedere prijsklasse
Bij Woonmode streven we naar kwalitatief en betaalbaar tapijt voor iedereen.
Op basis van uw wensen en budget kunnen wij daardoor in iedere prijsklasse een passende aanbieding doen. Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk om de mogelijkheden te bekijken.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken