Traprenovatie - Een traprenovatie van Woonmode laat uw trap er weer als nieuw uitzien

Wilt u uw trap laten renoveren of stofferen?
Een traprenovatie van Woonmode laat uw trap er weer als nieuw uitzienWoonmode biedt volop mogelijkheden in trapbekleding, zoals tapijt, laminaat, hout, PVC, marmoleum en vinyl


Onze vakmensen staan garant voor een schitterend resultaat. Bezoek onze showroom voor een deskundig advies en onze grote collectie


Woonmode werkt met een hoogwaardige collectie op het gebied van traprenovaties, zodat u verzekerd bent van een duurzame kwaliteit en jarenlang woonplezier van uw nieuwe trap.
In onze winkel presenteren wij een ruime keuze in alle mogelijk materialen, zoals tapijt, laminaat, hout, PVC, marmoleum en vinyl. Onze adviseurs helpen uw graag met het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Door onze jarenlange ervaring is Woonmode het adres voor de regio Den Haag voor uw traprenovatie.
Traprenovatie

Traprenovatie met tapijt


Woonmode is sinds 1985 een van de grootste tapijtspecialisten van Nederland en biedt een zeer ruime keuze in het het gebied van traprenovaties.


Woonmode is erkend dealer van alle gerenommeerde merken, zoals Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor en Ambiant, zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit. Woonmode staat voor een deskundig advies, goede service, vakwerk door eigen stoffeerders en scherpe prijzen.
Wanneer u uw trap wenst te stofferen met tapijt, is een bezoek aan onze grote woonwinkel in Rijswijk, zeker de moeite waard!

Traprenovatie met laminaat


Traprenovatie met laminaat is steeds populairder. Bij Woonmode kunt u kiezen uit verschillende houtkleuren als eiken, kersen, beuken, esdoorn en wengé.


U kiest er zelf voor welke stootborden gebruikt worden. Kies uit offwhite, één van de genoemde houtkleuren of RVS stootborden. Woonmode werkt met ervaren en professionele parketteurs die garant staan voor vakwerk. Laat u adviseren in onze woonwinkel.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
ACTIES