Balterio - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Balterio en Woonmode. Wij doen u de volgende garanties:Deskundig advies
Woonmode is al meer dan 30 jaar actief als woonwinkel. In de loop van de tijd hebben we relaties opgebouwd met allerlei populaire merken, zo ook Balterio.
Wij zijn erkend dealer van dit merk en kunnen u daardoor op de hoogte brengen van al het laminaat dat zij leveren. Zoekt u een specifieke soort en blijkt deze niet in de collectie van Balterio te zitten? Dan brengen wij u graag in aanraking met gelijksoortige merken als Quick-Step, Berry Alloc en Meister. Kom in onze woonwinkel langs om ideeën en inspiratie op te doen.
Laagste prijsgarantie
Zoekt u laminaat van Balterio of een ander populair merk? Wij garanderen de laagste prijs voor alle A-merken binnen ons assortiment.
Door onze langdurige samenwerking met allerlei partners kunnen wij u deze garantie op ieder moment doen.
Laminaat in iedere prijsklasse
Bij Woonmode weten we dat kwaliteit betaalbaar mag zijn. Zo zijn wij op de hoogte van de prijzen van alle merken binnen in ons assortiment en kunnen wij u betaalbare alternatieven laten zien wanneer een bepaalde vloer te duur blijkt te zijn.
Door onze brede insteek kunnen wij u naast andere merken ook verschillende materialen tonen.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken