Balterio laminaat is zeer sfeervol en uitstekend van kwaliteit
Een uiteenlopend aanbod en adembenemende designs


Balterio laminaat voelt en klinkt net zo natuurlijk als een massieve houten vloer


Balterio heeft innovatieve productietechnieken gebruikt om tot zeer authentiek ogende vloeren te komen.


Balterio

Doordat het laminaat niet van echt te onderscheiden is valt het bij de meeste liefhebbers van houten vloeren in de smaak.
Balterio maakt gebruik van slijtvaste toplagen waarvan u de komende tijd onbezorgd kunt genieten.
Balterio

Balterio collectie


Het assortiment van Balterio is zeer uiteenlopend. Om het overzichtelijk te houden koos men ervoor om de designs van Balterio onder te verdelen in verschillende collecties.


De kenmerkende labels maken het gemakkelijker om te zoeken naar een geschikt design. Breng een bezoek aan de woonwinkel van Woonmode om de verschillende vloeren van Balterio te bekijken.

Balterio laminaat laten leggen door Woonmode


Bij Woonmode vinden we een professioneel eindresultaat het belangrijkst. Zo weet u namelijk zeker dat het kwalitatieve laminaat van Balterio mooi in een ruimte past.


Met onze specialisten bent u verzekerd van een vakkundige installatie van uw laminaatvloer. Wij garanderen u dat deze perfect geplaatst wordt, u kunt daardoor langdurig van uw laminaat genieten.

Laat je inspireren door mooie toepassingenWoonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken