Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring
Boxsprings minimaliseren overbelasting op bepaalde plekken
Veel fysiotherapeuten raden de boxspring aan als hét bed tegen rugklachten


Woonmode in Rijswijk geldt in de regio Groot Den Haag als speciaalzaak op het gebied van boxsprings en matrassenEen goede boxspring hoeft niet duur te zijn. Op de slaapafdeling van Woonmode vindt u boxsprings in alle prijsklassen. In het topsegment zijn wij hoofddealer voor Eastborn Slaapsystemen.
Om tot een goede keuze te komen, helpen we u graag met onze vakkennis. U vindt in de regio Den Haag niet veel winkels met een vergelijkbaar serviceniveau.
Boxspring Den Haag

Boxsprings, ledikanten en matrassen


Op de vernieuwde beddenafdeling van Woonmode vindt u een uitgebreide collectie aan boxsprings, seniorledikanten en matrassen van vooraanstaande fabrikanten.


Om aan uw specifieke wensen te voldoen adviseren wij u graag persoonlijk. Op deze manier kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen en u precies laten zien wat de verschillende merken u bieden. Wij zijn erkend dealer van merken als Eastborn, Vroomshoop, Avek en Polypreen.

Speciale behoeftes


Mensen met specifieke klachten, zoals rugpijn, weten hoe belangrijk een goed bed en een goed matras zijn. Bij Woonmode hebben we de juiste kennis over dit soort specifieke behoeftes.


Wij zijn ook dealer van Tempur, de beroemde traagschuimmatrassen. Bovendien heeft Woonmode een interessante collectie comfortledikanten, voor een makkelijke in- en uitstap.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken