Bij Woonmode vindt u een unieke collectie gordijnstoffen
Wat betreft gordijnstoffen zijn er meer dan 2.000 mogelijkheden
U kunt de mogelijkheden in onze woonwinkel bekijken op stalen en showbanen


Zo ervaart u direct hoe een bepaalde stof aanvoelt en ziet u hoe een bepaalde stof binnen uw interieur past.


Gordijnen Delft

In onze collectie vindt u populaire merken als Eijffinger, Artelux, Kendix, Toppoint, House of Happiness en De Ploeg. Maar ook bieden wij een grote keuze in scherp geprijsde stoffen, zodat u binnen vrijwel ieder budget kunt slagen voor mooie gordijnen bij Woonmode!
Bij Woonmode worden uw gordijnen niet alleen gratis ingemeten, maar ook gratis op maat gemaakt. Wij werken met een eigen gordijnatelier zodat we uw vele verschillende confectiemethoden kunnen aanbieden, zoals een dubbele plooi, retourplooi, ingeslagen ringen en een wave-plooi.
Gordijnen Delft

Vouwgordijnen, paneelgordijnen en andere raambekleding


Naast onze grote collectie gordijnstoffen, inbetweens en vitrages vindt u bij Woonmode alle mogelijke producten op het gebied van raambekleding en zonwering. Denk hierbij aan vouwgordijnen (Roman Shades), paneelgordijnen, plisses en duettes.


Laat u inspireren in onze woonwinkel en adviseren door onze enthousiaste en vakkundige binnenhuisadviseurs.

Ophangsystemen


Wanneer u gordijnen aanschaft begint dat bij de juiste gordijnstof. Tegelijk is echter ook het ophangsysteem van bepalende waarde.


In onze woonwinkel kunt u de mogelijkheden bekijken. Zo ziet u het verschil tussen gordijnrails, elektrische systemen, een railroede en normale roede.

Specialist in gordijnen uit regio Delft


Bij Woonmode profiteert u van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gordijnen en woontrends. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de eigenschappen van gordijnstoffen en aanvullende informatie geven, bijvoorbeeld over de manier waarop u gordijnstoffen reinigt.


Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar! Bij Woonmode profiteert u van de volgende garanties:

Deskundig advies


Woonmode is op de hoogte van alles dat te maken heeft met woontrends en maatwerk.


Zoekt u een specifieke oplossing? Kom dan gerust eens langs bij onze woonwinkel in Rijswijk en laat u deskundig adviseren.

Gratis inmeten van uw gordijnen


Het inmeten van uw gordijnen is volledig gratis. Wij komen desgewenst bij u langs en kunnen uw gordijnen na onze meting op maat vervaardigen.


Zo weet u zeker dat uw gordijnen en het bijpassende ophangsysteem zullen passen.

Gordijnen in iedere prijsklasse


Bij Woonmode vindt u zowel populaire A-merken als scherp geprijsde alternatieven.


Wij vinden het belangrijk om maatwerk gordijnen in iedere prijsklasse betaalbaar te houden.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken