Op zoek naar mooie gordijnen?
In de omgeving van Den Haag is de gordijnencollectie van Woonmode uniek
Wij bieden u een zeer grote keuze in sfeervolle stoffen in alle prijsklassen


In onze Woonmode Megastore in Rijswijk presenteren wij u de nieuwste collecties gordijnen, vitrages en inbetween gordijnen


Gordijnen Den Haag

Onze gordijnencollectie bevat de nieuwste gordijnstoffen van vele toonaangevende fabrikanten uit heel Europa. Zo werkt Woonmode met gordijnstoffen van onder andere Eijffinger, Artelux, de Ploeg, Ado, Toppoint en More.
Nergens in de omgeving van Rijswijk en Den Haag treft u zo een gevarieerde collectie gordijnen, als bij Woonmode.
Gordijnen Den Haag

Gordijnen gratis op maat gemaakt


Gordijnen bij Woonmode worden gratis op maat gemaakt.


Onze maatnemers nemen geheel kosteloos de maten bij u thuis op, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking.

Het maken van sfeervolle combinaties


Vindt u het moeilijk om zelf mooie combinaties te maken? Dan helpen wij u graag! Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het maken van sfeervolle kleurcombinaties.


Ook voor een totaal interieuradvies bent u bij Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, vlakbij Den Haag, aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.

Vrijblijvend woonadvies aan huis


Ook voor advies aan huis bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Wij kunnen met gordijnstalen en raamdecoratie boeken bij u thuiskomen, zodat u op uw gemak een keuze kunt maken.


Onze binnenhuisadviseur staat u hierbij graag bij met een deskundig advies. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 070-3960610, of zend ons een email met uw gegevens naar info@woonmode.nl.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken