Als u laminaat zoekt bent u bij Woonmode aan het juiste adres
Wij zijn erkend dealer van populaire merken als Quick-Step en bieden maatwerk advies
Laminaat maakt het mogelijk om direct een eigentijdse sfeer aan uw woning te geven


Als uw laminaat vindt dat goed bij uw inrichting past is dit een verrijking voor uw woning


Laminaat maakt het mogelijk om direct een eigentijdse sfeer aan uw woning te geven. Als uw laminaat vindt dat goed bij uw inrichting past is dit een verrijking voor uw woning.
Woonmode biedt een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren. Wij zijn erkend dealer van populaire merken als Quick-Step en kunnen op ieder moment van advies voorzien.
Laminaat Rijswijk

Houdt u van warm eiken? Kiest u voor een vloer met witte finish of gaat u toch liever voor kersenhout?


Het voordeel van laminaat is dat het moeiteloos iedere houtkleur aanneemt. Doordat de gebruikte technieken steeds geavanceerder zijn is laminaat vandaag de dag bijna niet van echt hout te onderscheiden.


Bij een aantal merken voelt en klinkt laminaat zelfs hetzelfde als echt hout! Kom langs in de woonwinkel van Woonmode om een aantal voorbeelden van dichtbij te bekijken.

Plinten voor uw laminaatvloer


Woonmode weet dat laminaat alleen tot zijn recht komt wanneer het op de juiste manier is afgewerkt.


Wij stellen u dan ook in de gelegenheid om een keuze te maken uit meer dan 200 verschillende kleuren deklijsten en hoge plinten. Tevens is het mogelijk om uit MDF plinten in allerlei kleuren en maten te kiezen.

Persoonlijk advies


Woonmode richt zich op persoonlijk advies. Zo kunt een kwalitatief resultaat nastreven en weet u zeker dat uw laminaat bij de rest van uw interieur past. Doordat wij erkend dealer zijn van verschillende populaire merken, kunnen wij u op een onafhankelijke manier van advies voorzien.


Woonmode is erkend dealer van populaire merken als Quick Step, Balterio, Berry Alloc en Meister.
Precies zoals u dat van A-merken mag verwachten, zo bent u verzekerd van de beste deals. Zoekt u naar een scherp geprijsd alternatief? Dan kunnen wij onze Home Collection van harte aanbevelen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende laminaatvloer voor de juiste prijs.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken