Fantastisch assortiment zonweringen Luxaflex
Luxaflex is nog steeds dé toonaangevende naam in zonweringFantastisch assortiment zonweringen Luxaflex


Grootste LUXAFLEX GALLERY SHOP van Nederland

Baanbrekend waren ze: de horizontale jaloezieën van het Amerikaanse merk Luxaflex


Maar wie denkt dat de Amerikanen sindsdien stil hebben gezeten, vergist zich

Woonmode in Rijswijk, op de grens van Den Haag, is door Luxaflex aangewezen als Inspiration Dealer. In een speciale in-house Luxaflexshop vindt u alle soorten zonwering van Luxaflex.
Vouwgordijnen, plissés, duettes, silhouettes, facettes, horren: Woonmode biedt u het volledige productenpallet van Luxaflex.
Luxaflex Den Haag

Speciale Luxaflex service


Als Inspiration Dealer voor de regio Den Haag genieten onze medewerkers specifieke kennis over de hele range aan Luxaflex producten. Geen overbodige luxe: de keuze voor het juiste type zonweringproduct steekt nauw.


In hoeverre wilt u met het licht kunnen ‘spelen’? Hoe zit het met de warmtewering? Wat vindt u mooi? Woonmode helpt u graag met deze en andere vragen.

Centraal te bedienen


Luxaflex Powerview is niet zomaar een elektrisch bedienbaar paneel, de Luxaflex Powerview is een netwerk waarin alle Luxaflex raamdecoraties staan aangesloten.


Zo kunt u uw raamdecoratie vanaf allerlei verschillende locaties bedienen. In de keuken, slaapkamer, badkamer, hal, woonkamer en andere ruimtes. Met de Luxaflex kunt u uw zonwering met één druk op de knop laten zakken of onafhankelijk bedienen.

Laat je inspireren door mooie toepassingen


Luxaflec Duette Shade Powerrise


Ontdek het gemak


Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken