Op zoek naar mooi tapijt voor uw woning of kantoor?
Woonmode is de grootste specialist in de regio Den Haag
Deze zachte en comfortabele vloerbedekking geeft sfeer en warmte aan ieder interieur


Voor woonkamer, slaapkamer, kantoor en trap


Woonmode is de grootste specialist op het gebied van textiele vloerbedekking in de regio Rijswijk, Den Haag, Delft. Op onze grote tapijtafdeling vindt u de nieuwste collecties van a-merken als Parade, Bonaparte en Desso.
Duur? Welnee, wij bewijzen al 25 jaar dat een sfeervolle inrichting binnen ieder budget kan! Daarbij bieden wij u de laagste prijsgarantie op alle a-merken!
Tapijt Den Haag

Laminaat en houten vloeren


Ook wanneer u op zoek bent naar een laminaat- of houten vloer is Woonmode dé specialist van de regio Haaglanden. In onze woonwinkel in Rijswijk presenteren wij op grote stalen en showvloeren de mooiste vloeren van Europa.


Woonmode is dealer van alle bekende merken, en biedt daarnaast een uitgebreide Home Collectie met vele schitterende en duurzame laminaatvloeren voor de scherpste prijzen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende kwaliteiten in de vloeren, ondervloeren en plinten.

Vinyl en PVC vloeren


Ontdek hoe mooi vinyl kan zijn! De nieuwste vinylvloeren zijn zó mooi en natuurgetrouw, dat met name de houtpatronen niet meer van echt te onderscheiden zijn. Maar ook in tegelmotief, grindvloeren en vele trendy kleuren is vinyl en pvc leverbaar.


Op onze afdeling ziet u op grote showvloeren hoe mooi deze vloeren uitkomen in een grote ruimte. Laat u informeren door de adviseurs van Woonmode in onze woonwinkel in Rijswijk. Uw bezoek zeker waard!

Exclusieve tapijtcollecties


Voor de liefhebbers heeft Woonmode ook exclusieve tapijtcollecties in het assortiment. Van prachtige wollen vloerbedekking van de Nederlandse tapijtfabriek Nouwens-Bogaers bijvoorbeeld.


Maar ook velourstapijt, sisal en katoentapijt vindt u bij Woonmode.
Tapijt Den Haag

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken