Op zoek naar een nieuwe vloer?
Brengt u dan een bezoek aan de Woonmode Megastore in Rijswijk, dichtbij Den Haag
Hier vindt u de grootste vloerencollectie van de regio Den Haag


Kwaliteit, service en de scherpste prijzen


Al 25 jaar is Woonmode één van de grootste woninginrichters van de regio Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in complete woninginrichting, en bieden u een zeer ruime keuze in kwaliteitsvloeren.
Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en uitstekende service. Verder profiteert u bij Woonmode van zeer scherpe prijzen.
Vloerbedekking Den Haag

Kom langs bij Woonmode


In onze woonwinkel, dichtbij Den Haag, presenteren wij de nieuwste collecties op het gebied van vloeren en vloerbedekking.


Met trots mogen wij ons dé vloerbedekking specialist in de regio Den Haag noemen. Brengt u daarom een bezoek aan onze grote woonwinkel in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk.
Ook vindt u bij Woonmode een superscherp geprijsde budgetcollectie, zodat u beslist binnen ieder budget kunt slagen bij Woonmode!

Veel meer dan alleen vloerbedekking


Bij Woonmode bent u welkom voor uw complete woninginrichting. Naast alles op het gebied van vloeren, bieden wij u ook de grootste en mooiste collectie in gordijnen, shutters en zonwering!


Daarbij bieden wij u ook een ruime keuze in matrassen, boxsprings en karpetten. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.
Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 070-3960610.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken